dilluns, 12 de desembre de 2011

Setmana Cultural 2011

Del  10 al 16 de desembre de 2011

- Dia 10, dissabte a les 15:15 hores :
* Visita guiada “ Els secrets de Lleida “
Com tota vila mil·lenària, Lleida conserva vestigis del seu passat. Uns vestigis, sovint amagats, que de vegades surten a la llum de forma casual i que es converteixen en testimonis de l’important llegat arqueològic que el temps ha deixat a la ciutat. Algunes d’aquestes restes poden visitar-se conjuntament gràcies a la ruta anomenada “ La Lleida Secreta “ que, a través de visites guiades, mostra aquests rastres del passat que exhibeix els baixos de la Paeria, la muralla d’Anselm Clavé i les Adoberies de la Rambla de Ferran. Tres tresors arqueològics indispensables per conèixer el bagatge històric i cultural de la ciutat.
- Lloc de trobada : Palau de la Paeria, Plaça Paeria ( interessats truqueu a la Loli 973-290208 abans del dia 5 . No socis preu de 6 euros )

- Dia 12, dilluns a les 19:00 hores :
* Xerrada “ La reforma de la PAC “, a càrrec de Pere Roqué, president de l’Associació d’Empresaris Agraris de Lleida.

- Dia 13, dimarts a les 19:00 hores :
* Xerrada - col·loqui “ Els beneficis de les fruites a la salut “, a càrrec de la Dra. Annabel Abó.

- Dia 14, dimecres a les 19:00 hores :
* Xerrada “ Nou reglament de la Seguretat Social al sector agrari “, a càrrec de Pere Roqué, president de l’Associació d’Empresaris Agraris de Lleida.

- Dia 16, divendres a les 19:00 hores :
* Donarem la benvinguda a les festes nadalenques realitzant diferents ornaments de Nadal. Aquest any hem de reciclar, per tant portarem els materials que estiguin en bon estat dels anys anteriors. No sòcies, el preu del material és de 12 euros.

Després de cada acte al local social "l’escola", hi haurà un petit refrigeri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada